no 12 - sjukdom och rastlöshet

Det hann gå tre dagar efter lovet innan jag blev sjuk. I torsdags vaknade jag med feber, förkylning och halsont. Hurra. Inte direkt världens bästa timing eftersom den stundande helgen skulle bjuda på 20 års fest och musikalbesök. Jag låg i sängen hela torsdag och åkte hem till Halmstad på fredagen för att gratta Josefine på hennes födelsedag. I efterhand förstår jag att jag borde stannat i Göteborg och legat i sängen hela fredagen också men det kändes inte så just då. I lördags åkte jag med mamma och pappa till Göteborg igen och på eftermiddagen såg vi Cabaret på Rondo. Började bra eftersom vi fick flytta till jättebra platser precis framme vid scenen så jag var typ 20 cm från Peter Jöback som jag nu älskar ännu mer än vad jag gjorde innan lördagen. Han och hela föreställningen var helt underbar men med en fruktansvärt tragiskt slut som såklart gjorde så att jag började gråta. Jag är så känslofull...*suck*. Bra var det iaf! Sen var jag ute och vandrade på stan i söndags dum som jag är och jag har idag tisdag inte blivit frisk än. Jag är inte van vid att vara sjuk så här länge och börjar bli rejält rastlös nu! Kanske stannar hemma imorgon om jag måste för sen vill jag va frisk!!!!!!

Marie sov här i natt eftersom hon var på sökning till Musikhögskolan. Det var kul att spend some time with her. Fick t o m en flaska vin och några chokladpraliner. Hon är så snäll =)

Näe, dags att gå tillbaka till sängen...tror på att det är det enda som hjälper. Att ligga ner och vila.

no 11 - Back to basics

JAHA. Så var man tillbaka i skolan igen. Sportlovsveckan gick snabbt och det hände kanske inte jättemycket egentligen. Trevliga möten med vänner och familj men annars inget revolutionerande precis. Fast ett besök på IKEA ledde till att jag numera kan ha tre gäster samtidigt i min lägenhet som kan sitta vid matbordet. Införskaffade 2 stolar till :)
Måndagens första danslektion gav mina ben en träningsvärk som heter duga! Kan inte ta ett steg utan att det gör ont.
På fredag bär det hem igen för att fira Loppan som fyllde 20 i måndags. Kul! Sen tillbaka till gbg lika snabbt för att se Cabaret med Peter Jöback och teamet tillsammans med mamma och pappa. Kul!
Dagens stora fråga är hur tusan Västtrafik kan få sådana problem med bussar och spårvagnar så fort det kommer en millimeter snö. Ska man behöva bli en halvtimme sen för att yttepytte snö blåser omkring på gatorna? Samma visa varje gång dessutom... Jag förstår inte så om det är nån som vet så, tell me!


no 10 - sista rycket

Yeah. Nu är det bara två dagar kvar att avverka innan det är dags för sportlov! 1,5 till och med. Har halv studiedag på fredag eftermiddag. Generöst må jag säga. :)
Igår hade vi teateruppspelning. Min teatergrupp redovisade de scener vi jobbat med sen i typ september. Konstig känsla att lämna det bakom sig nu när man jobbat inför det så länge. Men nu är det dags att ta farväl av Chrystal Murchison, 13 år från USA. Behåller dock ett litet minne av henne nånstans i bakhuvudet. Efter lovet ska vi börja med barnteater, nice :)

Veckans bittra underton är att Nenze åkte till Australien i måndags. Kul för henne men tråkigt att vi inte kommer ses förrän i april! Miss my favourite.

Till helgen är det alltså dags att återvända till gästrummet i Simlångsdalen som för närvarande är under konstruktion. Trevligt. Mindre trevligt att sova i bäddsoffa en hel vecka men klarade jag jullovet så klarar jag ju detta också. Vet inte vad jag ska göra för att fylla ut tiden hemma. Inga människor som är hemma typ. Jaja, det ger väl mig tid att skriva uppsatsen om Stanislavskij...i'm soooo looking forward to it :(

Ikväll har jag lagat lax och bulgur med wokgrönsaker i sås. Blev som vanligt en stark känsla i munnen utan någon speciell smak. Jag undrar hur jag kan lyckas med det varje gång? Om någon vet svaret så...tell me.


 

no 9 - seg vecka med roligt slut

Blev just klar med inlägget men råkade på något mystiskt sätt radera allt.......hurra!!!
Sammanfattningsvis kan jag väl säga att det har varit en känslosamt tung vecka men att det är under kontroll och att igår var jag på trevlig inflyttningsfest hos Maria i Mölndal.
Imorgon är det dags för ett besök hos naprapat Johan igen. Jäkla rygg och nacke som inte vill må bra. Sen föreläsning om kost. Finally.
Tisdag: Teaterredovisning.
Till helgen kommer Ida och Emmy och ska bo här. Får se hur jag gör med tanke på att det är dags för sportlov för min del då. Är väldigt sugen på att besöka IKEA. Nåväl.

Det jag vill ha mest just nu är VÅR. Tack för igår när man fick en föraning om vad som förhoppningsvis kommer. Sol sol sol. Älskar vår i Göteborg. Och Salem Al Fakir.

Nu är det dags att tvätta :/