no 19 - bäbis Lova

Igår var la familia Ewaldsson i Steninge och hälsade på det nya tillskottet till släkten.
En liten liten flicka var det som låg i mitt knä och bara myste!
Mitt nya kusinbarn Lova Indiana Svantesson!
image15
Visst är hon söt?

Idag skulle jag jobbat och tjänat pengar men fick feber igårkväll så har bara legat i sängen hela dagen...Vad har hänt med mig egentligen? Förr var jag nästan aldrig sjuk, detta är tredje gången i år!  

no 18 - Karins Student

Äntligen har Karin gått klart skolan! Och vad hon har kämpat. Fint kalas fick vi komma på också med massa god mat och jordgubbar och tårta :) Ida, Nenze och jag gav henne snygga knallrosa kakburkar som nog kan passa till Karins annars ganska så rosa stil :P
                              
Behöver ni snygga blommor så är det bara att besöka Karin på Flower Deluxe på Brogatan i Halmstad där hon nu finns som klar florist!

no 17 - tylö och scones

yess, sleepoverpartyt blev mysigt såklart. tessie och nenze bakade scones till frukost (our speciality) och nenze demostrerade hur sconesen skulle se ut på australiensiskt vis =) en bild säger ju mer än...
                                                          


när vi sen var mätta och belåtna begav vi oss till stranden en stund innan nena skulle rusa till jobbet. laholmsbukten har vi nog aldrig upplevt så stilla...lugnet före stormen I suppose. fint och varmt och mysigt var det iaf!
        

en bra dag som dock slutade i den värsta huvudvärksattacken jag någonsin varit med om hittills. fick ligga i sängen resten av dagen. fick dock manus från skolan i brevlådan. jag ska ägna hösten åt att spela Slaktarfru. wihoo. än är det dock ett tag kvar till skolstart. thank you very much.

image11

no 16 - time with my favourites

image5image4


jag ska VERKLIGEN göra ett försök nu. jag vill ju blogga och lägga upp fina bilder på vad jag gör hela långa sommarlovet. nu har jag ju kamera med =)

idag ringde söta nenze och ville äta lunch på stan. OKEJ sa jag. nudlar i solens sken blev det och en fin bild på storgatan =) en glass med smak av chokladboll och kokos var ju inte helt fel det heller =)
en promenad med robbie och lite frisbeekastande i skogen blev det också innan det bar av hemåt igen.

imorgon blir det sleepoverparty hos nenze med sconesfrukost på onsdag morgon. the summer is getting along very nice!