no 30 - Nenze returns!

image48

Helgen som gick var en av de bästa på länge! Fredagens Pop & Rock föreställning gick som på räls och avslutades med en fika på Condeco. I lördags fick jag besök av 12 nära och kära som hejade på mig i publiken och det kändes så himla skönt! Tack alla ni som var där. Föreställningen blev succé och jag tror att hela klassen kände sig väldigt stolta över vad vi åstadkommit.
När vi riggat ner allting blev det pizza och vin och massa dans. Min kära bästis Nenze som kommit hit från sitt nya hem Oslo förgyllde min kväll och även söndagen då vi gick promenad, bakade kladdis och svängde på stan innan hon åkte tillbaka. Miss you already darlin´!
Imorgon är det dags för uppsjungning, jihaaa!
Lov lov lov. Helgen kan inte komma tidigt nog...
image49

no 29 - Pop & Rock 2007

image46


Oh yeah! Nu har PAS 3 spelat sin första helg av Pop & Rock 2007 och vilket drag det blev! Känner mig så otroligt stolt över min härliga klass, för tusan vad vi har kämpat för att nå det fina resultatet. Premiären i fredags satt som en keps och igår var inte fy skam det heller! Gårkvällen spenderades med största delen av PAS 3 och några glas vin. Det är såna här tillfällen jag kommer tänkta på när vintern sluter sig som mörkast runt mig.

image47 


no 28 - autumn in tessieland

Höst höst höst i luften. Gårdagen var en helt underbar dag för att bara strosa runt på stan. Strålande sol och gulnande löv, wheiii :) Jag hade som vanligt bara tänkt gå en runda och endast köpa Peter Jöbacks nya skiva men när jag väl var framme vid skivaffären hade Tessie en påse med två nya pockeböcker och tre toppar från Monki...ajajaj. Men i dessa überstressade tider inbillar jag mig att man måste peppa sig själv med olika saker.......??
Ikväll blir det första repet men bandet inför Pop & Rock 2007 och det ska bli mucho spännande! Kommer med säkerhet bli en intensiv vecka med allt från klänningssömnad till bärande av podier från olika håll till ljudriggning. Vem utsåg mig till en medlem av ljudansvarigsgruppen??? Jag kan ju knappt sjunga i en mick...haha.
Var huslig i morse och bakade scones till min ensamma frukost och nu ska jag fortsätta husligandet med att tvätta........jihaa.
 Sänder tankar till mina utflugna vänner runt om i världen. Saknar er som mest just nu.
Ciao.


no 27 - Bröllop

image45

Terese har nu varit på sitt första bröllop! Och inte vilket som helst, ett överraskningsbröllop dessutom!
Kusin Anna gifte sig med sin Fredrik och samtidigt döptes min favvobäbis Lova :) Jag och Robin fick även visa upp våra musikaliska talanger med två låtar. Det gick ganska bra även fast vi höll på att svimma av nervositet och att Lova skrek hela tiden ;)