no 37 - Sommarledigt?



Jag vet inte vad man ska kalla det tillstånd jag befinner mig i nu. Jag har ju inte sommarlov eftersom jag har slutat skolan och inte ska plugga till hösten...jag är ju iofs inte heller ledig eftersom jag har sommarjobb. Hum. Det känns iaf precis som de senaste sommarloven har gjort så det kanske får kallas så en sista gång :)

Mitt senaste inlägg skrevs på sportlovet, dvs för vääldigt längesen. Sedan dess har det hänt mycket. Jag har avverkat mina sista månader på Dansforum och det har varit jobbigt, underbart, kul, stressigt, flummigt, och allt deremellan. Collaget blev superbra och det var med mycket tårar som vi tog avsked från varandra fredagen den 30 maj. Ingen av oss hade nog insett hur mycket vi har gått igenom tillsammans och att det aldrig kommer bli så igen. Men allt har ett slut och så är det bara. Men jag är sjukt glad och stolt över mig själv att jag genomförde de tre åren på PAS, det kommer jag ALDRIG ångra. Även om det inte skulle bli artisteri som blir min framtid har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv, om andra människor och om vad som krävs för att lyckas.

Till hösten styr nästan hela styrelsen sin kosa till London för en månads "fortbildning", dvs tokdans (i alla fall för min del :)), se ett antal musikaler, komma bort från sverige och få en nystart och bara trivas med varandra. Jag kan inte vänta på att den dagen ska vara här!



Until next time...


(Foton: Gustav Brogren)