no 36 - Sportlovet hägrar

Imorgon får jag sportlov! Whiiiiii :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra men det ska nog lösa sig. På söndag är det audition i alla fall och så även söndagen i nästa vecka. Har äntligen fått svar från Cabaret Lorensberg och jag får komma på deras audition. Tack! Har dock inte fått nåt svar från Wallmans vilket känns lite snopet...menmen! Sånt är livet.
Kanske blir det en resa till Kristinehamn för att hälsa på Ida, det hade varit kul!

Idag slutade vi vid lunch så styrelsen tog en fika på EH. Åsa var med också, grejt! Sen blev det shopping på stan (för vilka pengar då kan man undra?!). Först hittade jag ett par svarta ballerinaskor, väldigt enkla och bra, på Wedins för 149 kr och jag var bara tvungen att slå till! Sen var vi bland annat på Stadium där jag hittade ett superfint träningslinne/klänning som jag blev helt kär i! Knallrosa och helt perfekt till dansaudition :) Detta kostade dock alldeles för mycket så jag får låna från mina jobbpengar. Men ibland måste man.

Måste bara skriva lite om mina fantastiska klasskompisar, även kallad Styrelsen.
Julia - en 23-åring från Karlstad med en underbar förmåga att ge goda råd och precis den pepping man behöver. När jag är på besök hos Julia så blir det ofta ett parti Yatzy, ett underskattat spel!
Kajsa - en 86:a (bra årgång har jag hört) från Norrköping med världens goaste humor. Hon har en förkärlek till bröd som man inte finner på flera mils avstånd och det är väldigt charmigt :)
Jeil - en 24-åring från Hjältevad i Småland som inte är det minsta snål ;) Vi brukar fira Klyftpotatisens dag och ha myskvällar i bäddsoffan med glass och Friends. Hon är mästare på att mysa. 

image54

Vi i styrelsen brukar ha våra möten på Espresso House på Vasagatan och de är väldigt seriösa. Jag vet inte hur jag skulle klarat mig på PAS utan dessa tjejer. De är guld värda!

Nu ska jag diska.
Ciao.

no 35 - Äntligen HELG

Äntligen en helg utan skola!
Inte för att jag inte har gillat att repa teater och gå på auditions men det är ändå gött med en ledig helg. Jag ska fira min genom att åka hem till Strawtown och kolla på revy. Yeah! Kändes kanske lite mer motiverat när jag bokade biljett i december, men det ska ändå bli kul att se även om det hade varit skönt att bara vara här och slappa.

Fick mail från Highschool Musical idag där de tackade för min insats i måndags men att de tyvärr inte hade valt mig till denna produktionen. Jättetråkigt verkligen eftersom jag gick så långt men det är ju såhär det kommer att vara. Nästa gång är det min tur att bli vald. Fick dock ett glatt besked mitt i all denna misär (hihi). Jag ska få göra audition till Spring Awakening nästa helg! Jätteroligt verkligen. Denna relativt nyskrivna musikal börjar bli en ny favorit för mig så det ska bli kul att vara en av dem som slåss om platserna. Så nu blir det till att leta låtar igen.

Nu är det verkligen dags att sova.
Ciao.