no 26 - Chokladfondue

I söndags så var det mystime at Nenze's house med geishafondue och massa go frukt :)

image42


image43

image44

visst ser det smaskens ut?! kändes lite höstligt med tända ljus och mörker och så. we like!


no 25 - After after beach

image38

I lördags var det fin sol på himlen men inte en enda vän ville med mig till stranden :( Men jag och Nenze besökte dock sista after beachen i tylösand och det var en glad överasskning! Görbra band, Haak's, som spelade gamla godningar och annat smått och gott. Vi blev så frälsta att vi efter en god laxmiddag med Nenas parentes i Fammarp återvände till dynerna och satt utanför Haak's kvällskonsert på Solgården. Mysigt! Dock mycket mygg så efter en dryg timmes diggning på en filt så drog vi in till Videomix och köpte godis ;)

image39

image40

image41

Efter lördagen har det följt tre soliga dagar till som inneburit långa dagar på stranden, äntligen! Snacka om att ha fyra lediga dagar i rad vid rätt tillfälle!


no 24 - Kaelmaer

Jag fick inte många dagar på mig att hämta krafter till nästa bilsemester. Bara helgen faktiskt. Sen styrde familjen Ewaldsson kosan mot sommrens resmål Kalmar. Tre dagar på Kalmar stadshotell med hotellfrukost, sol och kultur i en härlig blandning.

Måndag - lite shopping, en titt på finfina Kalmar slott och resturangbesök på kvällen.

image35

Tisdag - Öland och Sollidens slott, Böda Sand med solbad och resturangbesök.

image36

Onsdag - Långe Jan på Ölands sydspets, fika vid hamnen i Kalmar och sedan en sväng förbi farfars gamla sommarstuga där vi spenderade somrarna förr, innan vi återvände hem.

image37


no 23 - Island land 2007

image27

Oh yeaaah! Julia och Tessies roadtrip blev en succé. Efter en låååång resa kom vi fram till Jennys finfina stuga vid Köpingsvik på Öland. Det blev ingen supersolsemester, även fast vi gjorde ett tappert försök, men det gjorde inget för det bästa var att få träffa mina älskade vänner som jag inte träffat på så länge. Under vistelsen sände vi dock den saknade Prinsen många tankar, synd att du inte kunde följa med! Här kommer Ölandsdagarna i bilder.

Julia o Tessie i superbilen!

Julia, Tessie, Jenny och hennes kusiner systrarna Karin och Anna äter på resturang........

Seriös posning vid hamnen

Undrar just varför jeil har kläderna på sig å stranden? Ezzcuse me, zu yo nov vear the zunn iz?

Och vem är den mysitiska kvinnan på stranden?

Julia och Tessie har piffat till sig lite inför superkareoke med Jörgen F Lundell!

image34


Jaa, såhär roligt hade vi det i tre hela dagar innan det var dags att återvända hem. Jeil hann på sekunden med sitt tåg från Kalmar och Julia och Tessie fyndade skor på Din Sko i Växjö. We'll soon meet again, girls!